Brede schoenen

Vamos Schoenen

Specialist op het gebied van comfortschoenen voor brede voeten. Brede schoenen voor dames en heren. Maak gebruik van de verschillende wijdtematen zodat u direct de schoen vindt die uw voeten nodig hebben. Niet zeker welke schoenmaat of wijdtemaat u heeft? Kijk dan bij de maattabellen.

Vamos Schoenen - Brede schoenen

Schuurman Schoenen

Ze zijn al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van Comfortschoenen. Ook voor mensen met brede voeten. Bij Schuurman heb je de keuze uit wijdtemaat H en wijdtemaat K Simpelweg het type schoen zoeken die je wil kopen, bij de filters aan de linkerzijde kan je de gewenste wijdtemaat selecteren.


Brede schoenen kopen, waar let ik op?

Damesschoenen zijn er in vele soorten. Pumps, veterschoenen, sandalen, laarzen, enkellaarsjes en ga zo maar door. Elke vrouw heeft wel meerdere soorten, in verschillende kleuren, voor verschillende gelegenheden. Niet iedereen vindt zomaar haar juiste damesschoen. Veel mensen in Nederland hebben namelijk geen ‘normale’ voeten. Kleine afwijkingen kunnen er al voor zorgen dat u leuke schoenen ziet, maar helaas niet voor uw voet geschikt zijn. U heeft te brede voeten, te smalle voeten of voeten met een kleine afwijking als Hallux Valgus. Hier vindt u schoenen aanbieders die niet alleen de standaard wijdte G verkopen maar ook: Wijdte H, Wijdte K en Wijdte G. Schoenen voor brede voeten, extra brede schoenen vindt u hier.

Welke wijdtemaat past bij brede voeten?

Herenschoenen voor brede voeten vindt u bij brede-en-smalle-schoenen.nl. Hier vindt u een overzicht met de webwinkels die extra brede schoenen aanbieden. Dit kan variëren in een herenschoen met wijdte H, wijdte K, wijdte G, wijdte M, wijdte F en meer. Daarnaast vindt u hier speciale herenschoenen, geschikt voor orthopedie, diabetici. Naast speciale schoenen door gespecialiseerde online schoenen aanbieders vindt u ook de algemene schoenenmerken. Zij zijn wellicht niet zo gespecialiseerd als sommige andere schoenenwinkels maar bieden vaak wel bepaalde merken aan die bekend staan om hun brede schoenen, ook wel comfortschoenen. Denk hierbij aan merken als Gabor, Ecco, Waldlaufer en Clarks. Voor brede herenschoenen bent u hier aan het goede adres.