Comfortschoenen van Rieker, topkwaliteit

De comfortschoenen van Rieker staan voor kwaliteit en comfort. Dit Zwitserse bedrijf is uitgegroeid tot een enorme schoenenfabrikant. Rieker staat bekend om de antistress footwear, style en kwaliteit.

Hieronder een overzicht van webshops die Rieker schoenen verkopen.


Vamos Schoenen

Rieker Schoenen kopen bij Vamos

Online schoenen kopen van Rieker

Comfortschoenen van Rieker staan voor comfort, altijd en overal. Met een fan schare die de kwaliteit, comfort en functionaliteiten van de schoenen altijd weer kunnen waarderen. Laarzen, sandalen en slippers van Rieker geven de voeten optimaal comfort doordat deze licht en flexibel zijn met een optimale demping. Naast het comfort van de Rieker schoenen zijn de schoenen ook modern en hebben een mooi design.

Ook met de materiaalkeuze zorgt Rieker er voor dat alles bedoeld is om het comfort van de schoen zo hoog mogelijk te krijgen. Er wordt daarom ook veel gebruik gemaakt van materialen als leer, nappaleer en soft materiaal. Daarbij zijn de schoenen voorzien van soepele en lichte zolen die veel absorberen zodat de druk goed wordt verspreid en de gewrichten worden ontlast.

De schoenen van Rieker kenmerken zich door de volgende aspecten.

  1. Lichtgewicht schoenen
  2. Optimale schokabsorptie op verschillende oppervlakken
  3. Maximale flexibiliteit
  4. Een uitstekende pasvorm

De schoenen van Rieker zijn er in verschillende wijdtematen. Wijdte F voor smalle voeten, wijdte G voor normale voeten en wijdte H voor brede voeten. Hier op brede-en-smalle-voeten.nl vindt u een overzicht van alle webwinkels waar u Rieker schoenen kunt vinden. Zowel dames- als herenschoenen van Rieker bestelt u gemakkelijk bij de volgende webwinkels.

Als u niet helemaal weet welke wijdtemaat en/of schoenmaat uw voet heeft. Kijk dan bij de maattabellen en vind de juiste schoenmaat en wijdtemaat voor iedere voet. Pas bij het gebruiken van schoenen die perfect bij de voet passen zorgt dit voor comfort. Onderzoek dus goed welke schoen, welke maat, welke wijdtemaat en welk merk het beste bij uw voet past.