Smalle schoenen wijdte E en wijdte F

Voor mensen met slanke of smalle voeten zijn er smalle schoenen wijdte E en wijdte F. Hieronder een overzicht van de webshops die smalle en slanke schoenen verkopen.


Vamos Schoenen

Vamos is naast specialist in brede schoenen ook specialist is smalle schoenen, schoenen met een smalle leest. Ook voor mensen met smalle voeten is het vaak lastig een goed zittende schoen te vinden die goed zit, lekker loopt en er ook nog eens leuk uit ziet. Bij Vamos vind je schoenen met wijdte F, geschikt voor smalle voeten. Gebruik eenvoudig de filter bij het gewenste schoentype.


Smalle schoenen wijdte E en wijdte F

Het vinden van de juiste schoen is altijd lastig. Heb je een leuke schoen gevonden, zit deze niet lekker. Vaak zit een schoen te krap, maar het komt ook vaak voor dat een schoen juist te ruim zit. De ‘standaard’ schoenen zijn gemaakt voor mensen met een gemiddelde breedte van de voet, maar het komt vaak voor dat iemand juist een brede of smallere voet heeft dan gemiddeld. Het aanbod van smalle schoenen is beperkt in Nederland. Maar door het invoeren van wijdtematen wordt het wel makkelijker om de juiste smalle schoen te vinden. Smalle schoenen voor smalle voeten zijn er in alle maten en soorten. In principe zijn alle schoentype beschikbaar in een smalle maat. Veterschoenen, laarzen, sneakers maar ook pumps, enkellaarsjes, sandalen. Het is belangrijk om bij het kopen van smalle schoenen te letten op de wijdtemaat, voor smalle voeten wordt wijdtemaat E geadviseerd.

Wijdtematen E en wijdtemaat F

Als we het hebben over smalle schoenen. Dus voeten met een lage breedtemaat of smalle leest. Dan wordt vaak gesproken over wijdtemaat E en/of wijdtemaat F. Dat zijn de wijdtematen die smal zijn of ook wel slank. Voor iemand met smalle voeten was het altijd lastig om goed zittende schoenen te vinden. Gelukkig is dat de laatste jaren veranderd en zijn er steeds meer schoenenproducenten die schoenen met een smalle pasvorm maken. Deze schoenen zijn dan ook steeds vaker te koop bij de grotere webwinkels in Nederland. Bij de webshops op deze pagina kan je terecht voor smalle schoenen in wijdte E of wijdte F. Maak gebruik van de filters om de schoenen te vinden die bij je voeten passen. Als je niet helemaal zeker weet welke schoenmaat en/of wijdtemaat je hebt, kijk dan naar de maattabellen om te bepalen welke wijdtemaat je voet heeft.