Waldlaufer comfortschoenen

Waldlaufer comfortschoenen is een begrip als het gaat om schoenen die staan voor comfort, optimale pasvorm en kwaliteit. Hieronder een overzicht waar je Waldläufer schoenen kan kopen.


Vamos Schoenen


Schuurman Schoenen


Nelson Schoenen


De Splenter Schoenen

De Splenter Schoenen

Waldlaufer comfortschoenen online kopen

Het Duitse schoenenmerk Waldläufer is een bekende naam op het gebied van comfortschoenen. Waldlaufer is van oorsprong gericht op outdoor schoenen, het merk betekent in het Duits dan ook woudloper. Ze richten zich op een optimaal loopcomfort en pasvorm van haar schoenen. Waldlaufer combineert verschillende technieken, zo gebruiken ze de beste natuurlijke leersoorten en materialen van een hoge kwaliteit.

Gericht assortiment dames- en herenschoenen

De schoenen van Waldlaufer zijn er voor zowel dames als voor heren. Het assortiment is niet zo breed als andere schoenenmerken. De focus ligt op instappers, veterschoenen en klittenbandschoenen. Dit zijn de schoentypen waar Waldlaufer zich in gespecialiseerd heeft.

Unieke voeten, unieke schoenen

Waldlaufer is een specialist. Ze maken bij het maken van de schoenen gebruik van wijdtematen. In het assortiment van Waldlaufer bieden ze dan ook verschillende wijdtematen aan. Wijdte G voor gemiddelde voeten, wijdte H voor iets bredere voeten, wijdte K voor extra brede voeten en tot slot wijdte M voor zeer brede voeten. Het grootste aanbod hebben ze in wijdte H. Twijfel je over welke wijdtemaat je hebt, kijk dan bij de maattabellen en vind je ideale schoenmaat en wijdtemaat.

Naast de wijdtematen bieden de comfortschoenen van Waldlaufer nog meer voordelen. De schoenen zijn modieus, ze kijken naar de laatste trends. De schoenen worden gemaakt van zachte en soepele leersoorten. Hebben een uitneembaar voetbed en hebben een binnenvoering die je nauwelijks voelt. Door het uitneembare voetbed zijn de schoenen geschikt voor (orthopedische) inlegzolen. De schoenen bieden een optimale ondersteuning en bewegingsvrijheid voor je tenen. Tot slot zijn het lichtgewicht schoenen die je gemakkelijk de hele dag kan dragen en door de smalle hielsluiting zitten de schoenen altijd aangenaam.