Wijdte E voor smalle voeten

Vamos Schoenen

Vamos is specialist op het gebied van schoenen en richt zich op comfort. Naast het aanbod aan brede schoenen vind u er ook smalle schoenen. Filter eenvoudig op wijdte E en vindt de smalle schoen die bij uw voet past. Schoen wijdte E voor smalle voeten


Schoenwijdte e voor smalle voeten

Schoenen met wijdte E zijn speciaal voor mensen met smalle voeten. Het aanbod in smalle schoenen wordt steeds groter maar doorgaans moest de consument toch naar de schoenen speciaalzaken voor de juiste schoen of zelfs maatschoenen. Dit hoeft niet meer want de opkomst van schoenen met wijdte E. Wijdte E wordt in de webwinkels steeds prominenter aangeboden. U vindt op deze pagina alle winkels die schoenwijdte E aanbieden. Weet u niet zeker of u schoenen nodig heeft met wijdte-E? Kijk dan op de maattabel en bereken welke breedte u moet hebben. Let wel op, schoenwijdte E komt niet in de maattabel voor. Als u onder wijdte-F zit kunt u er van uitgaan dat u wijdte E nodig heeft. Schoen wijdte E voor smalle voeten, dat is waar u op moet letten bij het aankopen van smalle schoenen voor smalle voeten.

Wijdte, breedte of leest?

Vaak wordt gesproken over wijdte of wijdtemaat. Sommige webshops echter gebruiken andere benamingen hiervoor. Webshops gebruiken bijvoorbeeld breedte in plaats van wijdte. In dit geval breedte E. Het principe is hetzelfde, alleen de benaming is anders. Datzelfde geldt voor het gebruik van het woord leest, in dit geval leest E. Hier kan je rekening mee houden wanneer je een website bezoekt, als ze niks aanbieden in wijdtemaat E kan het zo zijn dat ze bijvoorbeeld breedte E of leest E aanbieden. Een shop die gebruik maakt van breedte E, is bijvoorbeeld wijdeman.

Wijdte E wordt niet veel aangeboden bij schoenenwinkels, maar het betekent ook niet dat het aanbod van schoenen met deze wijdtemaat beperkt is. Eigenlijk zijn alle type schoenen, zoals sneakers, instappers, laarzen, sandalen, pumps tegenwoordig ook verkrijgbaar in deze wijdtemaat. Bekende merken die een divers aanbod hebben in smalle schoenen zijn Durea, Ara, Gabor.