Wijdte G – voor ‘normale’ voeten

Wijdte G voor normale voeten. Vaak wordt de wijdtemaat niet eens vermeld bij schoenen. Maar schoenen met wijdte G zijn geschikt voor voeten die heet meest voorkomen in Nederland.


Vamos Schoenen

Wijdte G voor normale voeten, in ieder geval daar staat wijdte G voor. Onder normaal wordt de gemiddelde voet gezien van de Nederlander. Dat er veel verschillende type voeten zijn mag duidelijk zijn.


De standaard schoenmaat wijdte g voor normale voeten

De normale voet is gekoppeld aan wijdtemaat G. Schoenen met deze wijdte zijn over het algemeen schoenen die u tegenkomt bij iedere winkel en/of webwinkel. Veel merken hanteren geen wijdtematen, in dat geval zal de schoen waarschijnlijk wijdte/breedte G zijn. Wijdte G wordt gezien als standaard en van daaruit zijn dan ook de andere maten bepaald. Toch zijn er steeds meer schoenenaanbieders die ook de wijdte vermelden op hun schoenen. Meestal wordt deze schoen dan ook nog in meerdere wijdtematen aangeboden om zo een duidelijk beeld te scheppen over de verschillende schoenen. Weet u niet welke schoenwijdte u heeft bereken dan uw breedte van uw voet bij de maattabellen. Indien de normale schoenen vaak niet passen, probeer dan smallere schoenen met wijdte F of zelfs E, of neem een bredere schoen met wijdtemaat H, maat K of maat M.

Webshops met schoenen voor de meest voorkomende voeten

Er zijn ontzettend veel verschillende schoenenwinkels, zowel offline als online. Het online kopen van schoenen is tegenwoordig heel normaal en het aantal online verkopen neemt nog altijd toe. Met name het gemak om vanuit huis te bestellen zorgt er voor dat de consument steeds meer online koopt. Eenvoudig thuis passen en even laten zien aan je man/vrouw, vriend of vriendin. Daarbij ook de mogelijkheden om achteraf te betalen en de schoenen gratis te retourneren. Nog even en het is bijzonderder dat iemand schoenen koopt in de winkel. Op deze pagina vind je de shops die de standaard schoenen verkopen.