Wijdte H – voor bredere voeten

Vamos Schoenen

Vamos is een echte specialist op het gebied van brede schoenen. Er zijn veel verschillende type wijdtematen voor brede voeten. Wijdte H voor brede voeten is de meest voorkomende wijdtemaat.


Waar koop ik wijdte h voor brede voeten?

Brede voeten komen veel voor maar het probleem is redelijk onbekend. Toch zijn er tegenwoordig voldoende winkels die brede schoenen voor zowel dames als heren aanbieden. Vaak wordt gedacht dat schoenen die krap zitten nog wel uitgelopen worden maar dit is meestal niet het geval. Het niet lopen in geschikte schoenen kan resulteren in uiteenlopende problemen, van zere voeten tot last van de gewrichten. Het is dus erg belangrijk dat de schoenen waarin u loopt goed zit en voldoet aan de juiste wijdtemaat. Heeft u brede voeten dan is wijdte H wellicht de maat die bij uw voet past, bereken hier uw wijdte van uw voet en zoek daarna de perfecte schoen.

Welke schoenen zijn er in wijdte H?

Het zoeken van de juiste schoen voor brede voeten is lastig, of beter gezegd, dit was lastig. In de laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van comfortschoenen. Natuurlijk waren er verschillende merken die zich focussen op comfort, pasvorm en loopgemak. Maar nu is het ook voor de consument makkelijker om de juiste schoen te vinden, zonder dat deze speciaal voor jezelf gemaakt is. Zo zien we dat steeds meer merken wijdtematen meenemen bij hun model, dat betekent dat iemand met brede voeten schoenen met wijdte H voor brede voeten kan kopen. Als de schoenen dan nog te smal zijn is wijdte K of wijdte M misschien geschikt voor je. De bredere schoenen zijn er ook voor alle type schoenen, dus voor laarzen, sneakers, instappers maar ook enkellaarsjes en pumps.