Wijdte J – voor brede voeten

Vamos Schoenen

Bij Vamos vind je schoenen in wijdte J voor brede voeten. Ontdek de schoenen en merken van Vamos en vindt de schoen die bij uw voet past!


Brede voeten dus ook brede schoenen

Wijdte J is een maat die niet veel voorkomt, vaak wordt er gekozen voor wijdtemaat H voor bredere voeten. Wijdte J voor brede voeten is net iets groter dan wijdte H, maar weer iets kleiner dan wijdte K. Merken die wijdte J aanbieden zijn bijvoorbeeld Solidus, Durea of Hassia. Het vinden van de juist schoen blijft lastig, zeker als je wat bredere of smalle voeten hebt. Als je niet zeker weet welke wijdtemaat je hebt, kijk dan naar de maattabel en vind je ideale schoenwijdte en maat.

Wijdte J voor brede voeten, zijn ze wel modieus?

Een veel voorkomend vooroordeel. Schoenen die gemaakt zijn voor brede voeten zijn niet modieus. Dat is misschien iets van vroeger. Tegenwoordig zijn de schoenen eigenlijk gelijk aan de normale schoenen in de mainstream winkels. Dat is ook terug te zien in de verschillende schoenenmerken die bredere schoenen aanbieden. Ook grote merken als Gabor en Rieker maken schoenen die stijlvol zijn maar tegelijkertijd ook zorgen voor je voeten. Ze maken gebruik van de beste materialen en maken schoenen volgens de laatste trends net als ieder ander merk. Ook zijn brede schoenen niet alleen te koop als standaard veterschoen. Enkellaarsjes, pumps, laarzen, sneakers ze worden tegenwoordig allemaal ook in verschillende wijdtematen gemaakt. Dus voor iedere voet is er wel een schoen te vinden die bij je mooi vindt.