Wijdte K voor zeer brede voeten

Vamos Schoenen

Zoals bij de andere wijdtematen aangegeven is Vamos een specialist op het gebied van brede schoenen. Wijdte K voor zeer brede voeten komt dan ook voor in het assortiment van Vamos. Bekijk de schoenen via bovenstaande link.


Comfort en kwaliteit

Naast wijdtemaat H is wijdtemaat K een veel voorkomende breedtemaat. Breedte K is voor mensen met extra brede voeten. Schoenenmerken die wijdte K aanbieden zijn vaak specialisten op het gebied van comfortschoenen. Naast de wijdte is er dan ook vaak nagedacht over de juiste zool, inlegzool en materiaal allemaal ten behoeve van het loopcomfort. Enkele merken die veel schoenen aanbieden in wijdtemaat K zijn: Waldlaufer, Solidus, Durea, Vasana, Wolky en Ara. Weet u nog niet zeker of u breedtemaat K heeft kunt u in de maattabellen kijken of dit uw juiste wijdtemaat is.

Wijdte k voor brede voeten, kan dat ook modieus?

Vaak wordt gedacht dat schoenen met een grote wijdtemaat niet modieus zijn en enkel zijn ontwikkeld voor comfort en loopgemak. Dat was vroeger misschien zo, maar nu niet meer. De verschillende schoenenmerken bieden naast de standaard wijdtematen als wijdte G en wijdte H ook bredere of smallere varianten aan van dezelfde, modieuze schoenen die ze produceren. Dat betekent dus dat die ene leuke schoen vaak ook in een andere wijdte wordt gemaakt, zodat iedereen, ongeacht zijn of haar voet een leuke schoen kan vinden die past bij de voeten. De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van schoenen. Er zijn natuurlijk vele aanbieders maar we zien duidelijk een trend dat steeds meer bedrijven zich specialiseren. Dan hebben we het over het opnemen van wijdtematen, het toepassen van bepaalde materialen die eerder niet werden gebruikt. De consument de mogelijkheid geven om een eigen inlegzool te gebruiken. Dit zorgt er uiteindelijk allemaal voor dat het loopcomfort van de consument verbeterd, mits hij of zij hier natuurlijk naar kijkt en in investeert.