Wijdte M voor brede voeten

Vamos Schoenen

Bij Vamos vindt u ook schoenen met wijdte M voor extra brede voeten. Schoenen met wijdtemaat M zijn vaak geschikt voor personen met voetproblemen. Dit is de breedste wijdtemaat die beschikbaar is.


Wijdte M voor brede voeten en comfort

Schoenenwijdte M zijn geschikt voor zeer brede (extreem brede) voeten. Wijdte M schoenen zijn naast de breedte vaak voorzien van een uitneembaar voetbed. Dit maakt de schoenen uitermate geschikt steun- en inlegzolen. Schoenwijdte M komt steeds vaker voor in verschillende webwinkels, voor zeer brede damesschoenen of extreem brede herenschoenen kunt u bij de volgende webwinkels terecht. De webwinkels hebben ruime keuze in verschillende topmerken die gespecialiseerd zijn in brede schoenen met wijdte M. Schoenen met wijdte M is wanneer u zeer brede voeten heeft. Deze wijdte gaat eigenlijk altijd samen met voetproblemen. Wijdte M is de breedste wijdtemaat die beschikbaar is. Zoals wel vaker, net als met hele smalle schoenen, is het aanbod in deze wijdtemaat klein maar neemt de laatste jaren wel toe. Weet u niet of wijdte M heeft kunt u altijd uw voetwijdte berekenen en uw wijdte aflezen in de maattabellen.

Beperkt aanbod wijdte M, waar koop ik deze?

Zoals hiervoor besproken, is het aanbod in wijdte M een stuk beperkter dan de normale schoenen of iets bredere schoenen. Neemt niet weg dat het aanbod en assortiment de laatste jaren flink is toegenomen. Wijdte M is er voor degene met zeer brede voeten. Bredere schoenen zijn er eigenlijk niet, in het geval deze schoenen niet passen zal je schoenen op maat moeten laten maken. Het aanbod wordt dus groter, dat zien we dan ook terug bij de merken die deze schoenen aanbieden. Semler, Solidus, Vamos, Waldläufer, Naturläufer en Fonda zijn allemaal voorbeelden van schoenmerken die schoenen met wijdte M maken. De verschillende webshops bieden allemaal wijdte m aan op hun website, maak gebruik van de zoekfunctie of gebruik de filters op de betreffende pagina.